Gyerekkel a világ

Van az úgy, hogy nem sikerül..

… és valóban.

Tervezhet az ember lánya akármit, ha a gyerkőcök megmakacsolják magukat, akkor a szülőnek kell alkalmazkodnia, persze miközben úgy tűnik, hogy még mindig Ő irányít. 🙂

Cukikáim úgy döntöttek mit Nekik éjszaka aludni, fent lesznek, vasárnapról hétfőre virradóra ez olyan jól sikerült, hogy a 7-re beállított ébresztőt csak 7:20-kor hallottuk meg először. Ekkor egymásra nézve és látva, hogy a lányok mélyebben alszanak egy mormotánál, úgy döntöttünk ez a hétfő, bizony még kicsit később fog kezdődni.

20180928_104439

Oviba se mentünk emiatt, 9-kor keltünk a lányok ébredésére (még most sem értem, hogy pontosan honnan jön ennyi energia) gyors tájékoztatás az ovinak, hogy minden oké, csak kicsit bénáztunk, de megvagyunk, holnap már tuti megyünk. 😀 Legalábbis remélem.

Ahogy indult, úgy csúszott tovább a nap, olyan du. 1-re értük magunkat utol. Mint mindenkinél Nálunk is folyamatosan jönnek a kihívások és folyamatos újratervezésben van a fejünkben zakatoló gps. Ilyenkor tesz igazán boldoggá az életmódunk, hogy itthonról tud dolgozni apa is és én is.
Bele sem merek gondolni, mennyi magyarázkodásunk lett volna, ha a hagyományos szigorú munkarendhez kell alkalmazkodnunk.
Szerencsére azért nem minden napunk csúszik így el, sőt azért elég ritka az ilyen, ha mégis így adódik, akkor is nyugodtan fekszünk vissza még egy órát szundizni. 🙂

Neked mi a varázslatod, mikor kicsúsztok a megszokott rutinos menetrendből?

————————————————————————————————————————————–

Ha tetszik az oldalam, csatlakozz Hozzám InstagrammonFacebookon vagy akár Twitteren is,
ahol még több izgalmas sztori vár Rád.
Ahhoz, hogy folyamatosan értesülj az újdonságokról, ne felejts el rákattintani a “Követem” gombra.

Képek: saját fotók

All rights reserved

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.