Hamarosan kezdetét veszi az Országos Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Kiállítás és Vásár. A két évente megrendezésre kerülő esemény idén már 78. alkalommal fogja megnyitni kapuit.
Vidék színe-java
A várható programok megtalálhatóak a www.omek2017.hu oldalon és a jegyek előzetes megvásárlásához is találhattok hasznos információkat.

Idén az Agrármarketing Centrum Flashmobbal is népszerűsítette a közelgő eseményt, melyet ITT is megtekinthettek.

A 2017. szeptember 20. és 24. között, a Hungexpo és Kincsem Park területén megrendezendő vásáron ezúttal is ízletes kézműves élelmiszerekkel, biotermékekkel, a már hagyományos állatbemutatókkal, mezőgazdasági gépkiállítással, kertészeti pavilonnal és Civil Térrel várja az érdeklődőket a Földművelésügyi Minisztérium és az Agrármarketing Centrum.
Az OMÉK azonban igazi közönségcsalogató programokat is kínál könnyűzenei koncertekkel, népzenei bemutatókkal, gyermekműsorokkal, főző, kertépítési, innovációs és sportversenyekkel. A jegyek elővételben mindössze 1000,- Ft-ba kerülnek, a helyszínen pedig 1200 forintos napijegyért az Experidance produkcióján kívül olyan népszerű együttesek koncertjei is megtekinthetőek, mint a Budapest Bár vagy a Hot Jazz Band. A családi napon, vasárnap 1000 forintos áron két felnőtt és 4 gyermek léphet be a vásár területére, míg a 6 éves kor alatti gyermekek ingyen látogathatják a rendezvényt. Az esemény látogatói 50%-os MÁV kedvezményre is jogosultak az OMÉK vendégeiként. – adták hírül a szervezők.

Az alábbi videót (személyes kedvencemet) szintén népszerűsítés céljából készítette az Agrármarketing Centrum. A mindössze 30 mp-es videóban tényleg sikerült átadni a lényegét, én már nagyon várom! 🙂
KATT A VIDEÓRA

Vidék színe-java
Vidék színe-java
Ha kilátogattok mindenképpen készítsetek fotót arról, ami a legjobban tetszik, mi nagyon szívesen megnézzük. Természetesen mi is kint leszünk és sok szép képpel igyekszünk majd átadni az élményt mindenkinek.

További csodaszép napot kívánunk!