A 2016-os, nagysikerű férfi BL Hatos Döntő után itt az újabb parádé:

2017. május 25–27. között Európa legújabb, legmodernebb, legpazarabb létesítményében, a világbajnokságra épülő Dagály Uszodakomplexumban kerül sor a pólósok BL-fináléjára.

Emlékeznek még a 2016-os férfi Bajnokok Ligája Hatos döntőjére? Európa hat legjobb klubcsapata, köztük a Szolnok és az Eger fantasztikus miliőben csatázott a Margitszigeten a trófeáét, amelyet végül a horvát Jug Dubrovnik kaparintott meg. Nos, a vízilabdabarátoknak nem kell sokat várniuk a következő parádéra, hiszen, mint ismeretes, 2017-ben is a Magyar Vízilabda Szövetség a rendezője a csúcseseménynek!

vizilabda-bajnokok-ligaja-final-6-84012-fGNK9K4l4i-l
A naptárakba már bevéshető: 2017. május 25–27. között Budapesten rendezik az újabb BL Hatos Döntőt!

És emelünk a téten!  A háromnapos viadal – amelynek a magyar bajnok Szolnok alanyi jogon a résztvevője, és az Eger, OSC kettős is jó eséllyel pályázik a részvételre! – helyszíne Európa legújabb, legmodernebb, legpazarabb uszodája, a 2017-es világbajnokságra épülő új Dagály Uszodakomplexum, amelyben a pólómeccseken tízezernél is több szurkoló drukkolhat majd egyszerre a csapatoknak! A hangulat már most garantált! Arról nem beszélve, hogy az uszoda első hivatalos, érmekért zajló sporteseménye lesz a hat együttes fellépése – avagy igazi sporttörténelemről beszélhetünk!

 
Nincs is annál jobb aktuális visszaigazolás a sportág hazai népszerűségére, mintsem az a lista, amely a jegyed.hu oldalon volt olvasható: a jegyértékesítéssel foglalkozó partnerünk TOP 10 listájában ugyanis nagyom sok ideig az első helyet foglalta el a LEN Bajnokok Ligája Final Six 2016! Valami azt súgja, a 2017-es esemény is erre a babérokra tör…

Férfi Bajnokok Ligája Hatos Döntő – 2017. május 25–27., Dagály Uszodakomplexum

vizilabda-bajnokok-ligaja-final-6-84012-pAusUgi8Se-l

Forrás: haon.hu