Hozzávalók 4 személyre:

5 nagyobb szem krumpli
5 csirkecomb (alsó-felső egyben)
1 marék zöldbab
1 közepes hagyma
ízlés szerint:
só, bors, fűszerpaprika, paradicsom, paprika

A csirkecombokat ketté vágást követően pici felhevített olajon megpirítom, majd először az apróra vágott hagymával kicsit pirítom. Ezután pedig beledobom a többi hozzávalót is. A krumplit kicsivel a vége előtt teszem csak bele, hogy ne főjön szét.
A zöldbabot ketté is vehetitek, az első felét az elején a többit szintén a vége előtt bele a pörköltbe, így egy része a szaftot fogja erősíteni míg a másik részén még lesz mit harapni.

Gyors és egyszerű étel, ami ilyen hűvösebb napokon nagyon jól tud esni!
Arra vigyázzatok, hogy mikor keveritek le ne csapjon a forró pörkölt leve. A combok könnyen csapódnak a fazékban, szerencsére volt itthon nyugtató kenőcs így gyorsan enyhült a fájdalom is. 🙂

zöldségek

 

 

Zöldségek husival

 

Csirke prökölt