Gyerekkel a világ, Ötletdoboz

Benti programok gyerekekkel

Rövid lehülés és felfrissülés után ismét visszatért a meleg, ami egyfelől szuper, a meleg nyár esti séták kiváló színtere ez. Ki is kell élvezni, itt az augusztus, lassan változik a táj és jönnek a meleg színek és az esős hűvös napok..

Amíg viszont tart ez a nagy meleg, addig a 11-15 órai időszakban (sokszor ez akár 18 óráig is kitart), a gyerkőcöket nem visszük ki, mert nincs az a naptej, ami megvédi a kis bőrüket. Így benti programok után néztem, amiket könnyen meg tudunk valósítani a házban vagy épp egy árnyékos helyen. Mivel rengeteget találtam, szépen sorban fogom megosztani ezeket.

Elsőként jöjjön egy olyan ami a gyerekek kedvence lesz. A lányom imádta, főszereplője a bot.
Mint a képeken is látjátok majd, (amik nem sajátok, majd apával legközelebb csináltatok, én épp óvtam a lakás épségét.) szóval, mint látjátok, nem sok dolog kell hozzá.
Ha bent csináljátok érdemes egy nagyobb nejlont leteríteni, kint viszont bátran lehet enélkül, persze vízes festéket javaslok mindenképpen. 🙂

Minél színesebb lesz, annál szebb.
Minél színesebb lesz, annál szebb.
Pingálás közben.
Pingálás közben.
A pici színes pom-pom bogyók fel fogják dobni. :)
A pici színes pom-pom bogyók fel fogják dobni. 🙂
Készítés közben májusfa érzésem lett.
Készítés közben májusfa érzésem lett.
Itt a kész mű. :)
Itt a kész mű. 🙂

A gyerekek nagyon fogják élvezni, ha nem sikerül kint a hűvösben, akkor mindenképpen takarófólia mellett próbáljátok ki.

Csodaszép napot kívánok a játék mellé! 🙂

Fotók forrása: Pinterest

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.