Még van időd, hogy elkészítsd valamelyiket ezekből a csodaszép koszorúkból. A legtöbbnél a hozzávalók beszerezhetők a természetből és a közeli virágboltokból. De egy kis fantáziával át is lehet alakítani, hogy még inkább a sajátodnak érezhesd. Kicsit többet hoztam egyébként, mint általában, még hozzá azért hogy bőven tudj ihletet meríteni és válogatni a szépségek között.

 

arany
Arany csoda, előkelő és meghitt hangulatot idéz.

 

egyszeru-koszoru
A fehér gyertyák és a fahéj, a békét és a megnyugvást jelképezi.

 

faro%cc%88nk
Az uszadékfa és a kék gyertya nem szokványos, mégis remekül összhangban vannak.

 

faszelet
A zöld-fehér kombináció jól megszokott klasszikus. Nem tévedhetsz vele, mindig a természetességet sugallja.

 

fem-edenyben
Mély lila gyertya, narancs, dió, fenyő, mind színeiben, mind megjelenésében a komoly, határozott és rendszerető elmét hozza felszínre.

 

formaban
Egyszerű, gyors és szép. Egy sima kerámia kuglóf formában is jól mutat néhány zöld növénnyel. Tökéletesen mutatja, hogy ha nincs túlbonyolítva, akkor is tud szép lenni.

 

gallyak
Akinek van otthon szőlő és még nem metszette meg, az most még remek koszorút alkothat belőle. Ez is valahol egyszerű és mégis nagyon szép. Egy tálcát viszont mindenképpen javaslok alá.

 

gombdisz
Ennél fel kell áldozni néhány gömböt, mert ez ragasztás nélkül nem áll meg, és az akasztó részét is szét kell feszíteni négy darabnál.

 

5
Ez kicsit tavaszhívogató, színeiben őszies ugyan és megjelenik a doboz is a kompozícióban. Ennek ellenére a tavaszt idézi bennem, de jó érzés, az örök tavasz kedvelőinek mindenképpen ajánlom.

 

kuglibol
Felhasított kuglifa, pici zölddel és fehér gyertyával, tisztaság és őszinteség, ami sugárzik belőle.

 

mohabol
Vadregényes, abszolút az osztrák Alpok hangulatát hozza. Egyszerűen imádom.

 

4
Dominál a piros, az alma többféle formában is megjelenik és teljes mértékben a szerelem az első ami eszembe jut. Szinte sugárzik az élettől, noha élő szinte alig van rajta.

 

szep-nagy-koszoru
Hát ha egyszer lesz csodaszép nappalim, oda építek egy ilyet, az biztos, minden évben más színnel ruháznám fel. De így is csodaszép.

 

3
Az igazi ünnepi hangulatot idéző, a mézeskalács, narancs, fahéj együtt csakis a karácsony egyedülálló kísérői. (Na meg a forralt boré 🙂 )

 

 

tortatalban
Tortatálon, teás csészékben, igazán különleges és fennkölt. A teázás angol tradíciója miatt egyfajta magaslatra helyezi a koszorút. Mintha egy különleges történelmű helyre csöppentünk volna. Szeretem. 🙂

 

tortatalbanl
Zöld és fehér, továbbra is tökéletes, a dió pedig csodás kiegészítő.
2
Személyes kedvenc, habár a számozást én nem kimondottan kedvelem. A palack víz rozmaringgal viszont mindent feledtet. Hangulatos és szép, kis helyen elfér, ablakpárkányon ahol nincs függöny, tökéletes választás.

 

Magas zöld gyertya
Az alap is jól kigondolt, itt mégis a gyertya ami megragadja a figyelmemet. Mintha az égig akarna szökni. Romantikus és természetes egyszerre. Ez is igazán különleges.

 

 

Sok sikert az elkészítéshez és szép napot kívánok!

 

 

Forrás:Pinterest